Lonza alla salvia

Lonza alla salvia

4.1 36 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 1050 g di acqua
  • 600 g di lonza di maiale pezzo intero
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
  • 20 - 25 foglie di salvia fresca lavate e asciugate
  • 2 di mele adatte alla cottura (a pasta farinosa) a spicchi
  • 20 g di burro

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 791.8 mg
Białko 35.3 g
Kalorie 1330 kJ / 318.3 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 96.5 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 10.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...