Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 克 洋蔥
- 120 克 豬絞肉
- ¼ 茶匙 鹽
- 10 克 油
- 80 克 蘑菇, 切塊
- 40 克 紅蘿蔔, 切小丁(約1公分)
- 80 克 地瓜, 切小塊(約2公分)
- 120 克 豆漿
- 1 片 起士
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Błonnik
- 2 g