
Urządzenia i Akcesoria
奶油咖哩燉雞
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 人份
Składniki
-
去骨雞腿肉 切塊(約3公分)450 克
-
原味優格 多備一些裝飾用150 克
-
咖哩粉50 克
-
糖15 克
-
鹽1 茶匙
-
蒜頭20 克
-
奶油30 克
-
罐頭蕃茄 切小塊400 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
526 kcal /
2202 kJ
Białko
26.7 g
Tłuszcz
29.6 g
Węglowodany
40.1 g
Błonnik
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

快速晚餐
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan