奶油咖哩燉雞

奶油咖哩燉雞

3.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 人份

Składniki

  • 去骨雞腿肉 切塊(約3公分)
    450 克
  • 原味優格 多備一些裝飾用
    150 克
  • 咖哩粉
    50 克
  • 15 克
  • 1 茶匙
  • 蒜頭
    20 克
  • 奶油
    30 克
  • 罐頭蕃茄 切小塊
    400 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 526 kcal / 2202 kJ
Białko 26.7 g
Tłuszcz 29.6 g
Węglowodany 40.1 g
Błonnik 8.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...