Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 克 去骨雞腿肉, 切塊(約3公分)
- 150 克 原味優格, 多備一些裝飾用
- 50 克 咖哩粉
- 15 克 糖
- 1 茶匙 鹽
- 20 克 蒜頭
- 30 克 奶油
- 400 克 罐頭蕃茄, 切小塊
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2202 kJ / 526 kcal
- Białko
- 26.7 g
- Węglowodany
- 40.1 g
- Tłuszcz
- 29.6 g
- Błonnik
- 8.5 g