奶油咖哩燉雞
TM31 TM5 TM6

奶油咖哩燉雞

3.3 (3 oceny)

Składniki

  • 450 克 去骨雞腿肉, 切塊(約3公分)
  • 150 克 原味優格, 多備一些裝飾用
  • 50 克 咖哩粉
  • 15 克 糖
  • 1 茶匙 鹽
  • 20 克 蒜頭
  • 30 克 奶油
  • 400 克 罐頭蕃茄, 切小塊

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2202 kJ / 526 kcal
Białko
26.7 g
Węglowodany
40.1 g
Tłuszcz
29.6 g
Błonnik
8.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy