Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 牛奶
- 10 克 蒜頭
- 20 克 奶油
- 200 克 洋蔥, 切絲
- 150 克 蘑菇
- 400 克 雞胸肉, 切塊(約3公分)
- 1 茶匙 鹽
- 1 大匙 麵粉
- 1 小撮 新鮮巴西利葉, 取葉子、切碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1696 kJ / 288 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 17.7 g
- Tłuszcz
- 11.9 g
- Błonnik
- 1.9 g