Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 水
- 200 克 綠色花椰菜 ,去莖,切小朵
- 200 克 紅蘿蔔 ,切丁(約2公分)
- 80 克 玉米粒
- 200 克 蘋果,任一種類 ,切丁(約2公分)
- 30 克 蔓越莓乾
- 1 茶匙 蜂蜜
- 25 克 橄欖油
- 20 克 檸檬汁
- 1 ½ 茶匙 第戎芥末醬
- 1 茶匙 鹽
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 2591 kJ / 620 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 99 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 18 g