Urządzenia i Akcesoria
All-In-One 'Roast' Beef
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
dried mushrooms20 g
-
boiling water for soaking
-
carrot (approx. 110 g), cut in pieces (3-4 cm)1
-
celery stalk (approx. 50 g), cut in pieces (3-4 cm)1
-
onion (approx. 150 g), quartered1
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut in pieces (3-4 cm)500 - 600 g
-
beef, blade roast cut or trussed into a square shape1000 - 1200 g
-
dry white wine100 g
-
water plus 1 Tbsp (optional)100 g
-
vegetable stock paste, homemade (see tip)1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
cornflour (optional)1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
71.4 g
Kalorie
2504 kJ /
596 kcal
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cottage pie
1 godz. 15 min
Chicken Korma
40 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Allergen Friendly Crispy Chicken Goujons
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Tagine
25 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Pasta Salad with Salami
25 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min