Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut in pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut in pieces (3-4 cm)
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut in pieces (3-4 cm)
- 1000 - 1200 g beef, blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus 1 Tbsp (optional)
- 1 Tbsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp cornflour (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2504 kJ / 596 kcal
- Białko
- 71.4 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 28.1 g
- Błonnik
- 8 g
Alternatywne przepisy
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Beef Stroganoff
1h
Lamb and Green Bean Casserole
1 Std. 10 Min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Allergen Friendly Crispy Chicken Goujons
30min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Beef with Mushrooms
30min
Chicken Cacciatore
50min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Beef and Ale Stew
2u. 20min