Penne with Diced Butternut Squash and Ham
TM6 TM5 TM31

Penne with Diced Butternut Squash and Ham

3.0 (9 ocen)

Składniki

  • 100 - 120 g dry-cured ham slices, cut in pieces
  • 400 g butternut squash, diced (3 cm)
  • 500 g water
  • 600 g milk
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub 1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled
  • 1 tsp ground nutmeg
  • 2 pinches fine sea salt, or to taste
  • 250 g penne
  • 50 g fresh green peas, shelled
  • 1 Tbsp cornflour
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1596 kJ / 377 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
53 g
Tłuszcz
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy