Urządzenia i Akcesoria
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
dry-cured ham slices, cut in pieces100 - 120 g
-
butternut squash diced (3 cm)400 g
-
water500 g
-
milk600 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground nutmeg1 tsp
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
penne250 g
-
fresh green peas shelled50 g
-
cornflour1 Tbsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
1596 kJ /
377 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron Chicken Penne
30 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Rice Pudding
55 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Beef with Mushrooms
30 min
Honeyed Chicken
25 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min