
Urządzenia i Akcesoria
Rolada drobiowo-wieprzowa z ziołami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
12 porcji
Składniki
-
koperku, świeżego tylko liście5 g
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście5 g
-
ząbki czosnku2 - 3
-
karkówki wieprzowej chudej, pokrojonej na 2-3 cm kawałki, lekko zmrożonej350 g
-
mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego na 1,5 cm kawałki650 g
-
jajko1
-
soli2 płaskie łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego1 łyżeczka
-
majeranku, suszonego1 łyżka
-
olej do posmarowania folii
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
142 kcal /
594.5 kJ
Białko
15.8 g
Tłuszcz
8.3 g
Węglowodany
1.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
396.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WYTRAWNE ROLADY
10 Przepisów
Polska
Polska