Cream of Vegetable Soup
TM6 TM5 TM31

Cream of Vegetable Soup

3.0 (9 ocen)

Składniki

  • 250 g leeks, cut in pieces
  • 150 g celery stalks, cut in pieces
  • 500 g water
  • 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
  • 100 g fresh spinach leaves
  • 1 pinch fresh thyme, leaves only
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
101 kJ / 23 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
3.3 g
Tłuszcz
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy