Cochinillo asado con patatas panadera

Cochinillo asado con patatas panadera

4.7 30 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 raciones

Składniki

Cochinillo asado
  • cochinillo (aprox. 1700 g) partido por la mitad
    ½
  • de sal
    2 cucharaditas
  • de manteca de cerdo
    2 cucharadas
  • de romero fresco
    2 ramitas
  • de tomillo fresco
    2 ramitas
  • hojas de laurel secas
    2
  • de agua
    2000 g
Patatas panadera
  • de agua
    300 g
  • de patatas (en rodajas de 5 mm)
    600 g
  • de cebolla en juliana
    250 g
  • de sal
    2 - 3 pellizcos
  • de pimienta negra molida
    2 - 3 pellizcos
  • de brandy
    150 - 200 g
    150 - 200 g de vino blanco

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 639 kcal / 2670 kJ
Białko 42.03 g
Tłuszcz 40.21 g
Węglowodany 21.17 g
Błonnik 3.67 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...