Cochinillo asado con patatas panadera

Cochinillo asado con patatas panadera

4.7 30 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 raciones

Składniki

Cochinillo asado
  • ½ cochinillo (aprox. 1700 g) partido por la mitad
  • 2 cucharaditas de sal
  • 2 cucharadas de manteca de cerdo
  • 2 ramitas de romero fresco
  • 2 ramitas de tomillo fresco
  • 2 hojas de laurel secas
  • 2000 g de agua
Patatas panadera
  • 300 g de agua
  • 600 g de patatas (en rodajas de 5 mm)
  • 250 g de cebolla en juliana
  • 2 - 3 pellizcos de sal
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
  • 150 - 200 g de brandy
    150 - 200 g de vino blanco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 42.03 g
Kalorie 2670 kJ / 639 kcal
Tłuszcz 40.21 g
Błonnik 3.67 g
Węglowodany 21.17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...