Conejo en doble cerveza

Conejo en doble cerveza

4.4 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
6 raciones

Składniki

Adobo y conejo
  • 3 dientes de ajo
  • 1 cucharadita de comino molido
  • 1 cucharadita de pimentón dulce
  • 1 cucharada de sal
  • 100 g de aceite de oliva
  • 25 g de vinagre de jerez
  • 100 g de cerveza negra
  • 1 ramillete de hierbas aromáticas secas variadas (orégano, tomillo, laurel, romero, etc.)
  • 1 conejo limpio cortado en trozos (aprox. 1500 g)
Salsa
  • 60 g de pimiento rojo
  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 3 dientes de ajo
  • 100 g de aceite de oliva
  • 150 g de cerveza negra
  • 150 g de agua
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 39.1 g
Kalorie 1957 kJ / 468 kcal
Tłuszcz 32.9 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...