Riso rosso, asparagi bianchi e salmone

Riso rosso, asparagi bianchi e salmone

4.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

Riso e salmone
  • di asparagi bianchi puliti e a pezzi
    500 g
  • di origano fresco le foglie lavate
    1 rametto
  • di prezzemolo fresco le foglie lavate
    1 rametto
  • di aneto fresco le foglie lavate
    1 rametto
  • foglie di basilico fresche lavate
    10
  • tranci di salmone fresco (600 g circa)
    4
  • di sale
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    6 cucchiai
  • di acqua
    800 g
  • di riso rosso integrale (tempo di cottura 20 minuti)
    200 g
Terminare la preparazione
  • di olio extravergine di oliva q.b. per irrorare
    20 g
  • di pepe bianco macinato
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 648 kcal / 2711 kJ
Białko 35.7 g
Tłuszcz 37.2 g
Węglowodany 45.4 g
Błonnik 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...