Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 80 g di scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di carne di manzo, tipo cappello di prete
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 120 g di spumante brut
- 600 g di brodo vegetale + q.b.
- 3 mele Golden o renette
- chicchi di melagrana, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1891 kJ / 452 kcal
- Białko
- 56.1 g
- Węglowodany
- 16.7 g
- Tłuszcz
- 17.8 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto d’anatra con pere e nocciole
1h 30min
Cotechino in crema di lenticchie
1h
Vitello tonnato
25h 30min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 godz. 35 min
Spezzatino alla birra scura
13 Std. 30 Min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1h
Faraona al vino rosso
1h 30min
Spezzatino al Barolo
5h 40min
"Uccellini scappati"
40 min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min