Brasato con salsa alle mele e brut

Brasato con salsa alle mele e brut

4.1 21 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 80 g di carota pelata e a pezzi
  • 50 g di sedano a pezzi
  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 1000 g di carne di manzo tipo cappello di prete
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 120 g di spumante brut
  • 600 g di brodo vegetale (opcjonalnie) + q.b.
  • 3 mele Golden o renette
  • chicchi di melagrana a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 56.1 g
Kalorie 1891 kJ / 452 kcal
Tłuszcz 17.8 g
Błonnik 3.1 g
Węglowodany 16.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...