Capesante in crosta di pistacchi

Capesante in crosta di pistacchi

4.6 37 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
8 pezzi

Składniki

  • 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di pistacchi salati sgusciati
  • 30 g di pangrattato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 pizzico di sale
  • 8 capesante pulite (vedere consigli)
  • 30 g di olio di semi di arachidi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 3.9 g
Kalorie 406 kJ / 97 kcal
Tłuszcz 7.4 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...