Urządzenia i Akcesoria
Pesto coriandre-cerfeuil
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
90 g
Składniki
-
8 brins de coriandre fraîche
-
8 brins de cerfeuil frais
-
3 c. à soupe de levure nutritionnelle (voir "Conseil(s)")
-
30 g de pignons de pin
-
1 gousse d'ail
-
2 pincées de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
-
30 g d'huile de noisette30 g d'huile d'olive
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 g
Białko
2.9 g
Kalorie
280 kJ /
67.7 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sauces
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes
Brak ocen
Beurre de coriandre
12 godz. 30 min
Houmous
10 godz. 40 min
Chutney mangue-coriandre-citron vert
40 min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 min
Houmous
3 godz. 30 min
Aubergine glacée au miso (Nasu dengaku)
1 godz.
Sauce sésame
10 min
Dip aux haricots noirs
25 min
Pesto persil-amande
10 min
Tahiné maison
25 min
Mayonnaise aux herbes
15 min