![Pesto coriandre-cerfeuil Pesto coriandre-cerfeuil](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E613C74F-ECEA-410D-A554-A8C7688A8311/Derivates/30FD2A1A-8BFA-4A7D-A767-BA19B17A8E54.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 brins de coriandre fraîche
- 8 brins de cerfeuil frais
- 3 c. à soupe de levure nutritionnelle, (voir "Conseil(s)")
- 30 g de pignons de pin
- 1 gousse d'ail
- 2 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
-
30
g d'huile d'olive
lub 30 g d'huile de noisette
- Wartości odżywcze
- na 10 g
- Kalorie
- 280 kJ / 67.7 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto au basilic
10min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 Min
Bouillon thaï à la lotte, aux coques et au poivre vert
25 Min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min
Crème d'aubergine à l'amande
20 Min
Pesto de cresson, noix et comté
15 Min
Aubergine glacée au miso (Nasu dengaku)
1 Std.
Pesto d'algues nori
20 Min
Houmous
3 Std. 30 Min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 Min
Taboulé de brocoli et chou kale
35 min
Artichauts marinés à l'italienne
12h