Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 brins de coriandre fraîche
- 8 brins de cerfeuil frais
- 3 c. à soupe de levure nutritionnelle, (voir "Conseil(s)")
- 30 g de pignons de pin
- 1 gousse d'ail
- 2 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
-
30
g d'huile d'olive
lub 30 g d'huile de noisette
- Wartości odżywcze
- na 10 g
- Kalorie
- 280 kJ / 67.7 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte aux épinards et citron confit
1 Std. 20 Min
Aubergine glacée au miso (Nasu dengaku)
1h
Sabayon anisé
15min
Crème d'aubergine à l'amande
20 min
Tartinade de champignons amande-muscade
20 min
L'œuf comme une omelette soufflée, émulsion noisettes, vinaigrette jaune aux herbes fraîches - Eric Guérin
1h
Chutney mangue-coriandre-citron vert
40 min
Soupe miso
40 min
Pesto coriandre, gingembre, coco et cacahuètes
15min
Bisque de homard au paprika
1 Std. 20 Min
Crème aux noix de cajou et aux herbes
8u. 15min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min