Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 420 g d'eau
- 150 g de quinoa
- 1 c. à soupe de fécule de maïs (15 g env.)
- 50 g de parmesan râpé
- 2 œufs
- 3 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- huile d'olive, pour la poêle
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 514 kJ / 122 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 13.1 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gnocchis de patate douce
40min
Galettes de quinoa aux légumes râpés
1 godz. 5 min
Galettes de pois chiche à la tomate
30min
Crackers à l'amarante sans gluten
25 min
Boulettes lentilles corail-coco et sauce tomate
1h 35 min
Canapés de polenta sans gluten
2h 30 min
Galettes de légumes
35 Min
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1 godz. 5 min
Galettes de lentilles, cumin et noisettes
50min
Galette de riz aux petits légumes à l'indienne
2h 30 min
Hamburger végétarien
4h 45min
Gaufre de légumes
35 Min