Pappardelle au pesto de roquette et ricotta

Pappardelle au pesto de roquette et ricotta

3.2 15 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

Les pappardelle
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    300 g
  • œufs
    3
  • d'huile d'olive extra vierge
    1 c. à soupe
Le pesto de roquette et ricotta
  • de parmesan coupé en morceaux (2-3 cm)
    20 g
  • de pecorino coupé en morceaux (2-3 cm)
    20 g
  • de roquette
    150 g
  • de cerneaux de noix
    10 g
  • de pistaches, décortiquées et non salées
    10 g
  • gousse d'ail (opcjonalnie)
    1
  • d'huile d'olive extra vierge
    80 g
  • de ricotta
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 634 kcal / 2653 kJ
Białko 21.1 g
Tłuszcz 36.1 g
Węglowodany 59.8 g
Błonnik 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...