![Biscuits aux éclats de marrons Biscuits aux éclats de marrons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/87700887-9C37-48F5-960D-82168B984F58/Derivates/51A51501-0924-4CB5-A28E-E6D8ED7A7FDB.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- 170 g de beurre demi-sel, coupés en morceaux
- 1 œuf
- 200 g de farine de blé
- 50 g de farine de châtaigne
- 200 g de marrons entiers, épluchés, en conserve, émiettés
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 600 kJ / 143 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits aux amandes
55min
Gâteau fondant aux noix
40min
Biscuits à l'avoine
1h
Cake aux marrons sans gluten
45min
Cookies aux fruits secs
45min
Biscuits au citron
50min
Biscuits aux amandes
35min
Petits gâteaux au gingembre
35min
Biscuits italiens aux fruits secs
35min
Sablés au sarrasin et à la noisette
1h 30min
Pain aux châtaignes
3hod. 45min
Gâteau moelleux miel et cardamome
40min