Biscuits aux éclats de marrons

Biscuits aux éclats de marrons

3.9 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
20 pièces

Składniki

  • 100 g de sucre en poudre
  • 170 g de beurre demi-sel coupés en morceaux
  • 1 œuf
  • 200 g de farine de blé
  • 50 g de farine de châtaigne
  • 200 g de marrons entiers, épluchés, en conserve émiettés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 1.8 g
Kalorie 600 kJ / 143 kcal
Tłuszcz 7.7 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 16.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...