Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- 170 g de beurre demi-sel, coupés en morceaux
- 1 œuf
- 200 g de farine de blé
- 50 g de farine de châtaigne
- 200 g de marrons entiers, épluchés, en conserve, émiettés
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 600 kJ / 143 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vanille Kipferl
35 Min
Pain d'épices aux fruits secs
1h 15min
Etoiles sablées aux fruits secs
2 godz. 30 min
Breadcake à la farine de châtaigne et au gingembre
50 min
Biscuits au citron
50 min
Biscuits aux amandes
35 Min
Madeleines au miel
20 min
Biscuit coco-canneberge
20 min
Mini-lingots marron-chocolat
40 Min
Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté
25 Min
Cake aux marrons sans gluten
45 Min
Polenta aux olives et tomates confites
45 Min