Velouté de pois cassés, crème au citron confit

Velouté de pois cassés, crème au citron confit

4.3 80 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • 1 citron confit
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • ½ bouquet de cerfeuil frais effeuillé
  • 250 g de pois cassés
  • 1000 g d'eau
  • 2 cubes de bouillon de volaille
  • du sel
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10 g
Kalorie 989 kJ / 235 kcal
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...