Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Makrele, geräuchert, ohne Haut und Gräten
- 2 Kresse-Beete, abgeschnitten
- 170 g Frischkäse
- 1 TL Senfpulver
- ½ TL Muskat
- 15 g Zitronensaft
- 1 Prise Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 5267 kJ / 1260 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 112 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Forellencremesuppe
40 Min
Makrelen-Tapenade
10 min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 min
Pfeffermakrelen-Suppe
35 Min
Eingelegte Pilze in Öl und Wein
45 Min
Geflügellebercreme
5h 30min
Champignon-Terrine
3 godz. 50 min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10 min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 min
Pintxo Donosti
5 min