Urządzenia i Akcesoria
Makrelen-Kresse-Aufstrich
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 Gesamtrezept
Składniki
-
Makrele, geräuchert ohne Haut und Gräten200 g
-
Kresse-Beete abgeschnitten2
-
Frischkäse170 g
-
Senfpulver1 TL
-
Muskat½ TL
-
Zitronensaft15 g
-
Salz1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Gesamtrezept
Białko
58 g
Kalorie
5267 kJ /
1260 kcal
Tłuszcz
112 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
English Tea Time!
13 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Forellenmousse
5 min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Spargel-Dill-Suppe
25 min
Forellencreme
15 min
Forellencreme
10 min
Makrelen-Tapenade
10 min
Melanzanicreme
1 godz. 20 min
Matjes-Katersalat
55 min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 min
Geflügellebercreme
5 godz. 30 min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 min