Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Makrele, geräuchert, ohne Haut und Gräten
- 2 Kresse-Beete, abgeschnitten
- 170 g Frischkäse
- 1 TL Senfpulver
- ½ TL Muskat
- 15 g Zitronensaft
- 1 Prise Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 5267 kJ / 1260 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 112 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Matjes-Katersalat
55 min
Kalbsleberwurst im Glas
5 Std. 40 Min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10min
Forellencreme
15 Min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 min
Forellencreme
10min
Makrelen-Tapenade
10min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10min
Thunfisch-Tapenade
5min
Pilz-Wein-Cremesauce
30 min
Lachs-Dip
5min