Urządzenia i Akcesoria
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 Portionen
Składniki
-
Radieschen100 g
-
Makrelenfilets z.B. Buttermakrele, geräuchert, in Stücken200 g
-
Frischkäse150 g
-
Schmand80 g
-
Schnittlauch in Röllchen, und etwas mehr zum Garnieren½ Bund
-
Senf mittelscharf15 g
-
Zitronensaft10 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
573 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2017
25 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10 min
Forellencreme
15 min
Forellencreme
10 min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10 min
Maritimer Brotaufstrich
10 min
Geflügellebercreme
5 godz. 30 min
Eier-Puten-Aufstrich
20 min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 min
Thunfischaufstrich
10 min
Lachs-Dip
5 min