Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 frische, rote Chilischote, entkernt
- 200 g Makrelen, geräuchert
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 30 g Olivenöl
- 10 g Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- Wartości odżywcze
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 4165 kJ / 995 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 79 g
- Błonnik
- 13.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Fischbrühe
30min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10 min
Geflügellebercreme
5h 30min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4h 30 min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 min
Tapenade
5 min
Thunfisch-Tapenade
5 min
Champignon-Rahmsuppe
35 Min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10 min