Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Wasser
- 3 Eier
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Schalotte
- 50 g Datteln, entsteint
- 1 Dose Thunfisch, in Lake (Gesamtgew. 185 g)
- 1 EL Zitronensaft
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 3 Prisen Chiliflocken, getrocknet
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 529 kJ / 126 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kidneybohnen-Aufstrich
10 Min
Puten-Ei-Aufstrich
10 Min
Rote Bete-Joghurt-Dip
20 Min
Pilz-Walnuss-Dip
5 Min
Feta-Oliven-Aufstrich
5 Min
Möhren-Ingwer-Creme
15 Min
Frischkäse-Senf-Creme
10 Min
Avocado-Hüttenkäse-Dip
15 Min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10 Min
Pistazien-Frischkäse-Aufstrich
5 Min
Thunfischaufstrich
10 Min
Curry-Nuss-Aufstrich
20 Min