Urządzenia i Akcesoria
Orangen-Ingwer-Ketchup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 Flasche
Składniki
-
Ingwer, frisch geschält, in dünnen Scheiben30 g
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebel halbiert1
-
Orange unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst1
-
Apfelessig70 g
-
Zucker75 g
-
Wasser130 g
-
Sojasauce20 g
-
Tomatenmark130 g
-
Salz
-
Paprika rosenscharf
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Flasche
Białko
6 g
Kalorie
1798 kJ /
429 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
94 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Birnen-Chutney
50 min
Ketchup
45 min
Erdbeer-Tomaten-Relish
40 min
Aprikosen-Ketchup
45 min
Tandori-Gewürz
5 min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25 min
Marillen-Paradeiser-Ketchup
505 godz. 10 min
Erdbeer-Curry-Ketchup
1 godz.
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1 godz.
Tomatenketchup
1 godz. 20 min
Asiatische Pflaumensauce
25 min
Birnen-Senf
30 min