Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di farina di kamut
- 200 g di burro
- 50 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- 100 g di mozzarella a pezzi
- 100 g di passata di pomodoro
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 368 kJ / 88 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 4.6 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpette di salmone e Gruviera con insalata
1 Std. 20 Min
Cannelloni di maiale in sugo di verdure
1u. 5min
Lasagna da calcio
2óra 30p
Rombi di polenta fritta con salsa dip al pomodoro
1 Std. 15 Min
Danish salate
1u. 45min
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50 min.
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 Std.
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 Std. 45 Min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h
Torta di patate borgotarese
2 godz.
Torta di riso salata
2 godz. 10 min
Pane al lardo e timo
4h 50min