Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di farina di kamut
- 200 g di burro
- 50 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- 100 g di mozzarella a pezzi
- 100 g di passata di pomodoro
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 368 kJ / 88 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 4.6 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Focaccia alle olive
2h
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Marinatura delicata al vino bianco
15 menit
Letterine segnaposto
5h 15min
Focaccine fantasia
2 godz. 5 min
Tortini di mele
1 Std. 10 Min
Girelle alle erbe con bresaola
8h
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40 min
Bicchierini di zucchine con formaggio
45 min
Focaccia a sorpresa
2h