Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 230 g di farina di farro
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di burro
- 200 g di salame cacciatorino, a fette sottili, a metà
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 418 kJ / 100 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salatini würstel ed Emmental
1 godz.
Colomba salata al salame piccante e formaggi
3 Std.
Girelle integrali al tonno e ceci
8h
Palline al prosciutto
1h 30 min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Girelle alle erbe con bresaola
8h
Polpette di mortadella
20 min
Muffin al Parmigiano Reggiano
35min
Biscotti pomodori secchi e Gorgonzola
1h 30 min
Quiche svuotafrigo
40 menit
Colomba salata
3h 10min
Polpettone in crosta
1h 10min