Urządzenia i Akcesoria
Hake and Prawn Burger
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
onions cut in pieces50 g
-
bread torn in pieces50 g
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
milk40 g
-
hake fillets in pieces400 g
-
raw prawns, peeled100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.5 g
Kalorie
536 kJ /
128 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Seafood Laksa
25 min
Fire and Ice Coleslaw
4 godz. 15 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Salmon Burger
2 godz. 20 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min