Urządzenia i Akcesoria
Hake and Prawn Burger
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
onions cut in pieces50 g
-
bread torn in pieces50 g
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
milk40 g
-
hake fillets in pieces400 g
-
raw prawns, peeled100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.5 g
Kalorie
536 kJ /
128 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish Stew
45 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 min
Steamed Chocolate Cake with Whipped Cream
1 godz. 10 min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1 godz. 5 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Thai Mussels
25 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min