Urządzenia i Akcesoria
Hake and Prawn Burger
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
onions cut in pieces50 g
-
bread torn in pieces50 g
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
milk40 g
-
hake fillets in pieces400 g
-
raw prawns, peeled100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.5 g
Kalorie
536 kJ /
128 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Steamed Salmon Parcels
55 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 godz. 40 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min