Urządzenia i Akcesoria
Hake and Prawn Burger
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
onions cut in pieces50 g
-
bread torn in pieces50 g
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
milk40 g
-
hake fillets in pieces400 g
-
raw prawns, peeled100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.5 g
Kalorie
536 kJ /
128 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 godz.
Seafood Laksa
25 min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2 godz.
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Fish Stew
45 min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 min
Seafood Korma
40 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 godz.
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min