Urządzenia i Akcesoria
Hake and Prawn Burger
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
onions cut in pieces50 g
-
bread torn in pieces50 g
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
milk40 g
-
hake fillets in pieces400 g
-
raw prawns, peeled100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.5 g
Kalorie
536 kJ /
128 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Seafood Korma
40 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 godz. 45 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min