Urządzenia i Akcesoria
Hake and Prawn Burger
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
onions cut in pieces50 g
-
bread torn in pieces50 g
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
milk40 g
-
hake fillets in pieces400 g
-
raw prawns, peeled100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.5 g
Kalorie
536 kJ /
128 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Salmon Fishcakes
1 godz. 50 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 godz. 45 min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1 godz.
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min