Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), halved
- 40 g olive oil
- 2 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 2 pinches saffron
- ¼ tsp smoked paprika
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
-
800
g topside steak, trimmed and cut into cubes (3 cm)
lub 800 g rump steak, trimmed and cut into cubes (3 cm) - 1 - 2 Tbsp vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp plain flour
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 300 g pearl couscous (Israeli couscous)
- 900 g water
- 2 carrots (approx. 180 g), cut in pieces
- 1 turnip (approx. 220 g), cut in pieces
- 1 courgette (approx. 250 g), cut in pieces
- 100 g raisins
- 400 g tinned chickpeas, rinsed and drained
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4467 kJ / 1063 kcal
- Białko
- 86.3 g
- Węglowodany
- 99.5 g
- Tłuszcz
- 32.7 g
- Błonnik
- 15.1 g
Alternatywne przepisy
Sautéed Pork with Cider
55 min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Red bean chicken and sweet potato stew
45min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Lentil Curry Stew with Chicken
8 Std. 35 Min
Tomato basil chicken stew
35min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45min