Urządzenia i Akcesoria
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
40 g blanched, shelled hazelnutspistachio nuts, unsalted, shelled40 g
-
butter for greasing
-
fresh mint leaves8
-
cornflour2 Tbsp
-
100 g sugarraw cane sugar100 g
-
lime zest only1
-
cream cheese250 g
-
ricotta cheese250 g
-
eggs4
-
water500 g
-
fresh mint plus extra to garnish
-
2 peaches, dicedripe mango diced1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1906 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 godz.
Coconut and Pistachio Delight
1 godz. 5 min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 godz. 55 min
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1 godz. 5 min
Apple Marinade
10 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Pumpkin and Quince Soup
1 godz.
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 godz. 15 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.