Urządzenia i Akcesoria
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
40 g blanched, shelled hazelnutspistachio nuts, unsalted, shelled40 g
-
butter for greasing
-
fresh mint leaves8
-
cornflour2 Tbsp
-
100 g sugarraw cane sugar100 g
-
lime zest only1
-
cream cheese250 g
-
ricotta cheese250 g
-
eggs4
-
water500 g
-
fresh mint plus extra to garnish
-
2 peaches, dicedripe mango diced1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1906 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1 godz.
Greek Appetiser Tart
1 godz. 30 min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 godz.
Feta, Olive and Herb Muffins
50 min
Chickpea Soup (Revithia)
1 godz. 40 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1 godz.
Banoffee Brazilian Pavé
1 godz. 25 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Rolled Salmon Pancakes
45 min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 godz. 35 min