Urządzenia i Akcesoria
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
40 g blanched, shelled hazelnutspistachio nuts, unsalted, shelled40 g
-
butter for greasing
-
fresh mint leaves8
-
cornflour2 Tbsp
-
100 g sugarraw cane sugar100 g
-
lime zest only1
-
cream cheese250 g
-
ricotta cheese250 g
-
eggs4
-
water500 g
-
fresh mint plus extra to garnish
-
2 peaches, dicedripe mango diced1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1906 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Torta Caprese
55 min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 godz. 15 min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 godz. 35 min
Scandinavian Brunch
Brak ocen
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Greek Appetiser Tart
1 godz. 30 min
Mocaccino Budino - Budino mocaccino
6 godz. 15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40 min
Coconut butter
5 min
Pain d'Epi
2 godz. 40 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min