Urządzenia i Akcesoria
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
40 g blanched, shelled hazelnutspistachio nuts, unsalted, shelled40 g
-
butter for greasing
-
fresh mint leaves8
-
cornflour2 Tbsp
-
100 g sugarraw cane sugar100 g
-
lime zest only1
-
cream cheese250 g
-
ricotta cheese250 g
-
eggs4
-
water500 g
-
fresh mint plus extra to garnish
-
2 peaches, dicedripe mango diced1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1906 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pâté en croûte
8 godz. 45 min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45 min
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45 min
Argentinian Alfajores
1 godz. 10 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1 godz. 50 min
Rhubarb Pancake Pieces
50 min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 godz. 20 min
Crusted Pâté (Spain)
10 godz.
Onion Pie
2 godz.
Grah i Varivah (Bean Soup)
2 godz.
Creamy French Dressing
5 min