Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango

Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango

3.5 8 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • pistachio nuts, unsalted, shelled
    40 g
    40 g blanched, shelled hazelnuts
  • butter for greasing
  • fresh mint leaves
    8
  • cornflour
    2 Tbsp
  • raw cane sugar
    100 g
    100 g sugar
  • lime zest only
    1
  • cream cheese
    250 g
  • ricotta cheese
    250 g
  • eggs
    4
  • water
    500 g
  • fresh mint plus extra to garnish
  • ripe mango diced
    1
    2 peaches, diced

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 455 kcal / 1906 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 28 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...