Urządzenia i Akcesoria
Pears, Cheese and Honey
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
ricotta cheese fresh, drained from whey200 g
-
Gorgonzola dolce (soft texture), cut in pieces100 g
-
milk50 g
-
ground white pepper or to taste1 pinch
-
dried sage or to taste¼ tsp
-
pears cut in eighths (see tips) (e.g. Conference, Comice)2 - 4
-
honey chestnut1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.1 g
Kalorie
958 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
19.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PEARS
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Leftover Turkey and Veg Bake
1 godz.
Rolled Shoulder of Lamb
2 godz. 30 min
Sangria
10 min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 min
Sangria
10 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 godz. 30 min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 godz. 30 min