Urządzenia i Akcesoria
Miso and Honey-roasted Aubergine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
aubergines (approx. 550 g)2
-
white miso paste45 g
-
honey35 g
-
sesame oil5 g
-
water540 g
-
spring onions thinly sliced, for garnishing
-
toasted sesame seeds for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
431 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
538 kJ /
129 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 godz.