什錦小炒

什錦小炒

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 太白粉
    10 克
  • 20 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 香油
    1 大匙
  • 豬里肌肉 切片
    100 克
  • 紅蘿蔔 切片
    80 克
  • 蝦仁
    50 克
  • 花枝 切片
    50 克
  • 小白菜 切片(約3公分)
    300 克
  • 新鮮甜豌豆
    25 克
  • 雞高湯
    100 克
    100 克 水
  • 醬油
    1 大匙
  • 1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 177 kcal / 741 kJ
Białko 23.1 g
Tłuszcz 6.2 g
Węglowodany 8.1 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...