
Urządzenia i Akcesoria
什錦小炒
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
太白粉10 克
-
水20 克
-
蒜頭10 克
-
香油1 大匙
-
豬里肌肉 切片100 克
-
紅蘿蔔 切片80 克
-
蝦仁50 克
-
花枝 切片50 克
-
小白菜 切片(約3公分)300 克
-
新鮮甜豌豆25 克
-
雞高湯100 克
-
醬油1 大匙
-
糖1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
177 kcal /
741 kJ
Białko
23.1 g
Tłuszcz
6.2 g
Węglowodany
8.1 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

快速晚餐
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan