Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 豬肋排 (每塊大小約4公分)
- 20 克 米酒
- 40 克 糖
- 60 克 烏醋
- 80 克 醬油
- 150 克 水
- 80 克 蔥, 切段(約2公分)
- 30 克 薑, 切片
- 40 克 蒜頭
- 100 克 青江菜
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1455 kJ / 348 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 1 g