Urządzenia i Akcesoria
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Chilli Lime Dipping Sauce
-
fresh red chillies halved and deseeded if desired, to taste3 - 4
-
garlic cloves4
-
water200 g
-
caster sugar150 g
-
white wine vinegar40 g
-
limes zest of 2, juice of 12
-
fine sea salt1 tsp
Fishcakes
-
fresh coriander leaves only20 g
-
fresh red chilli halved and deseeded1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves2
-
spring onions cut in pieces (4 cm) (approx. 50 g)3
-
lime finely grated zest only1
-
light soy sauce1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
cornflour1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
palm sugar2 tsp
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, plaice), cut in pieces350 g
-
large raw prawns, peeled350 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
brown short grain rice rinsed250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38.2 g
Kalorie
2340 kJ /
552 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Węglowodany
88.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Thai Fishcakes
1 godz. 10 min
Thai Steamed Trout Parcels
35 min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables
1 godz. 20 min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 min
Prawn Xacuti
1 godz. 20 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Beef Korma
2 godz. 25 min
Beef Rendang
2 godz. 30 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Green Curry Chicken
55 min
Keralan Fish Curry
30 min