Wersje kompatybilne
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chilli Lime Dipping Sauce
- 3 - 4 fresh red chillies, halved and deseeded if desired, to taste
- 4 garlic cloves
- 200 g water
- 150 g caster sugar
- 40 g white wine vinegar
- 2 limes, zest of 2, juice of 1
- 1 tsp fine sea salt
Fishcakes
- 20 g fresh coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, halved and deseeded
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 3 spring onions, cut in pieces (4 cm) (approx. 50 g)
- 1 lime, finely grated zest only
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp cornflour
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp palm sugar
- 350 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, plaice), cut in pieces
- 350 g large raw prawns, peeled
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 250 g brown short grain rice, rinsed
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2340 kJ / 552 kcal
- Białko
- 38.2 g
- Węglowodany
- 88.5 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quick Thai Chicken Curry
40min
Prawn Bhuna
30min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20min
Thai Burger
35min
Arbroath Smokie Soup
40min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 min
Chicken Saag
50min
Thai Fishcakes
1h 10min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Keralan Fish Curry
30min