Urządzenia i Akcesoria
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Prawn and Fish Balls
-
olive oil for greasing
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)3 cm
-
spring onions trimmed and quartered2
-
fresh coriander6 sprigs
-
long red chilli deseeded and halved½ - 1
-
dried shiitake mushrooms halved3
-
white fish fillets cut in pieces (4-5 cm)400 g
-
large raw prawns, peeled200 g
-
water chestnuts, whole, tinned drained230 g
-
crispy, fried shallots2 Tbsp
-
ground white pepper2 pinches
-
fine sea salt2 pinches
-
soy sauce2 tsp
Broth
-
ramen noodles, fresh300 - 400 g
-
water1500 g
-
chicken stock paste (see Tips)2 Tbsp
-
Shaoxing rice wine2 Tbsp
-
soy sauce2 Tbsp
-
sesame oil½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
raw sugar1 tsp
-
shrimp paste (belachan)¼ tsp
-
star anise1
-
Asian greens (e.g. choy sum, bok choy), trimmed and cut in pieces (3 cm)200 g
-
spring onions trimmed and thinly sliced2
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27.1 g
Kalorie
860 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Prawn Patties
1 godz. 20 min
Pork and Mushroom Broth
1 godz. 25 min
Squid with Ginger and Soy
40 min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 godz.
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Stir-fried Clams
35 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Prawn Dumplings
1 godz. 15 min
Green Curry Chicken
55 min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 min