Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sauce
- 5 g sugar
- 30 g soy sauce
- 120 g rice vinegar
- 1 ½ tsp fine sea salt
Marinade
- 100 g pork meat, lean, sinew free, cut in thin strips
- 5 g soy sauce
- 5 g sherry
- 5 g cornflour
- 20 g water
- 5 g sesame oil, plus extra for drizzling
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, plus extra for sprinkling
Broth
- 25 g dried shiitake mushrooms
- 15 g dried wood ear mushrooms (see tip)
- 15 g dried enokitake mushrooms
- 1560 g water, plus enough extra, hot, for soaking
- 30 g cornflour
- 5 g vegetable oil
- 2 medium eggs, beaten
-
1
beef stock cube (for 0.5 l)
lub 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 250 g tofu, cut in small cubes
- 20 g coriander leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 155 kJ / 37 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 6 g
Alternatywne przepisy
Steamed Chicken with Chilli Sauce
30min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Squid with Ginger and Soy
40 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Chinese Style Stir-Fried Vegetables
30min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Fish Stew
45min
Kung Pao Prawns
45min