Urządzenia i Akcesoria
Kung Pao Prawns
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 portions
Składniki
-
garlic cloves20 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined (see tip)300 g
-
dried chillies cut in long strips10
-
Sichuan peppercorns½ tsp
-
red chilli oil10 g
-
soy paste (see tip)10 g
-
rice wine10 g
-
sugar10 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
908 kJ /
217 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 godz.
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40 min