Urządzenia i Akcesoria
Kung Pao Prawns
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 portions
Składniki
-
garlic cloves20 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined (see tip)300 g
-
dried chillies cut in long strips10
-
Sichuan peppercorns½ tsp
-
red chilli oil10 g
-
soy paste (see tip)10 g
-
rice wine10 g
-
sugar10 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
908 kJ /
217 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Hot and sour soup
20 min
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29 godz.
Thai Prawn Patties
1 godz. 20 min
Squid with Ginger and Soy
40 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Chocolate Ice Cream
12 godz.
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 min
Steamed Fish
30 min
Green Curry Chicken
55 min