Urządzenia i Akcesoria
Steamed Tofu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces70 g
-
garlic cloves4
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh spinach leaves blanched (see tip)150 g
-
fresh button mushrooms sliced (2-3 mm)200 g
-
firm tofu marinated, cut in 4 pieces600 g
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
-
lemon juice4 tsp
-
extra virgin olive oil4 tsp
-
soy sauce2 Tbsp
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
626.5 mg
Białko
27.4 g
Kalorie
1232 kJ /
294.5 kcal
Tłuszcz
17.9 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso Soup with Vegetables
30 min
Vegan Spanish Omelette
40 min
Vegetarian Japchae
45 min
Tofu stew
30 min
Vegan Supreme Pizza
9 h 40 min
Scrambled Tofu
20 min
Lemongrass Tempeh
1 h 15 min
Tofu stew
30 min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9 h 10 min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min