Urządzenia i Akcesoria
Steamed Tofu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces70 g
-
garlic cloves4
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh spinach leaves blanched (see tip)150 g
-
fresh button mushrooms sliced (2-3 mm)200 g
-
firm tofu marinated, cut in 4 pieces600 g
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
-
lemon juice4 tsp
-
extra virgin olive oil4 tsp
-
soy sauce2 Tbsp
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
626.5 mg
Białko
27.4 g
Kalorie
1232 kJ /
294.5 kcal
Tłuszcz
17.9 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso Soup with Vegetables
30 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Tofu stew
30 min
Steamed Oyster Mushrooms
25 min
Umami Soup
1 godz. 20 min
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Tofu stew
30 min
Indian Vegetable Curry
50 min
Asian vegetable soup with tofu
1 godz. 30 min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 min