Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
TM6 TM5 TM31

Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil

3.8 (5 ocen)

Składniki

  • 75 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 7 spring onions, cut in pieces
  • 70 g sunflower oil
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1000 g water
  • 4 chicken thighs, skin on, bone in, corn fed (approx. 160 g each)
  • 300 g white long grain rice
  • 400 g fine green beans, trimmed

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3806.3 kJ / 909.7 kcal
Białko
39.8 g
Węglowodany
72.9 g
Tłuszcz
50.5 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Błonnik
4.8 g
Sód
764.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy