Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil

Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil

3.8 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    75 g
  • spring onions cut in pieces
    7
  • sunflower oil
    70 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • water
    1000 g
  • chicken thighs, skin on, bone in corn fed (approx. 160 g each)
    4
  • white long grain rice
    300 g
  • fine green beans trimmed
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 909.7 kcal / 3806.3 kJ
Białko 39.8 g
Tłuszcz 50.5 g
Węglowodany 72.9 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 11.3 g
Sód 764.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...