Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)75 g
-
spring onions cut in pieces7
-
sunflower oil70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water1000 g
-
chicken thighs, skin on, bone in corn fed (approx. 160 g each)4
-
white long grain rice300 g
-
fine green beans trimmed400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
764.1 mg
Białko
39.8 g
Kalorie
3806.3 kJ /
909.7 kcal
Tłuszcz
50.5 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Węglowodany
72.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Meatballs
45 min
Whole Chicken with Ratatouille
1 godz.
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Steamed Cumin Beef Buns
2 godz. 30 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1 godz. 35 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min
Broccoli and Apple Salad
5 min