Wersje kompatybilne
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 7 spring onions, cut in pieces
- 70 g sunflower oil
- 1 tsp fine sea salt
- 1000 g water
- 4 chicken thighs, skin on, bone in, corn fed (approx. 160 g each)
- 300 g white long grain rice
- 400 g fine green beans, trimmed
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3806.3 kJ / 909.7 kcal
- Białko
- 39.8 g
- Węglowodany
- 72.9 g
- Tłuszcz
- 50.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.3 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 764.1 mg
Alternatywne przepisy
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 menit
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1h 10min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Soba Noodle and Salmon Bowl (TM6)
30min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 godz.
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Soy Dressing
5min
Ginger Pork
25min
Spicy Mince Pork Noodles
45 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.