Urządzenia i Akcesoria
Thai Tomyum Courgetti Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width1000 g
-
garlic cloves2
-
red curry paste1 ½ Tbsp
-
vegetable oil20 g
-
fresh lemon grass bruised3 stalks
-
fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)fresh galangal peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
makrut lime leaves3
-
caster sugar (opcjonalnie)1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbledvegetable stock paste, homemade2 heaped Tbsp
-
fish sauce1 Tbsp
-
water1200 g
-
tinned baby corn100 g
-
large raw prawns, peeled200 g
-
100 g chicken breast fillet, cut in thin strips (approx. 0.5 cm thick)beef fillet steak cut in thin strips (approx. 0.5 cm thick)100 g
-
medium eggs separated4
-
lime juice30 g
-
whipping cream80 g
-
lime thinly sliced1
-
fresh coriander thinly chopped4 Tbsp
-
fresh chillies thinly chopped2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1316.8 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
1206.1 kJ /
288.3 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
19.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 10 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Warming turmeric and ginger drink
10 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30 min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1 godz. 20 min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1 godz. 15 min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 godz. 25 min
Leftover Chicken Fajitas
1 godz. 20 min
Buttermilk Chicken
1 godz. 10 min
Pistachio Cream Pasta
30 min