Urządzenia i Akcesoria
Bacon and Spring Onion Potato Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
Salad
-
spring onions trimmed, cut in thirds, plus extra finely sliced for garnishing2
-
bacon cubes150 g
-
olive oil20 g
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)1000 g
-
medium eggs6
Dressing
-
mayonnaise (see tip)200 g
-
wholegrain mustard20 g
-
balsamic vinegar2 tsp
Assembly
-
Parmesan cheese shaved, plus extra for garnishing60 g
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.2 g
Kalorie
1404 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
21.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham Hock Potato Bake
35 min
Scrambled Eggs
10 min
Spaghetti carbonara
40 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Pulled Pork and Cider Rolls
1 godz.
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 godz. 55 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Mac 'n' Cheese
1 godz. 20 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min