Œuf mollet en feuilleté

Œuf mollet en feuilleté

4.8 83 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • 1 pâte feuilletée maison
  • 120 g de champignons de Paris frais coupés en morceaux
  • 440 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 30 g de crème liquide 35% m.g.
  • 10 g de beurre demi-sel
  • 120 g d'escalope de poulet détaillée en fines lamelles
    120 g d'escalope de dinde, détaillée en fines lamelles
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 4 œufs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 22.3 g
Kalorie 2566 kJ / 617 kcal
Tłuszcz 46 g
Węglowodany 27.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...