
Urządzenia i Akcesoria
Œuf mollet en feuilleté
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
pâte feuilletée maison1
-
de champignons de Paris frais coupés en morceaux120 g
-
d'eau440 g
-
cube de bouillon de volaille1
-
de crème liquide 35% m.g.30 g
-
de beurre demi-sel10 g
-
d'escalope de poulet détaillée en fines lamelles120 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
œufs4
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
617 kcal /
2566 kJ
Białko
22.3 g
Tłuszcz
46 g
Węglowodany
27.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Délices de Pâques
10 Przepisów
Francja
Francja