Urządzenia i Akcesoria
Fruity Pulled Pork
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
pork meat (neck or shoulder), cut in pieces (6 cm)800 g
-
smoked paprika1 tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions cut in wedges150 g
-
barbecue sauce (see tip)300 g
-
Worcestershire sauce15 g
-
pineapple juiceapple juice250 g
-
beef brothbeef jus250 g
-
cider vinegar25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
2220 kJ /
531 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 godz. 30 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 godz.
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 godz. 40 min
Char Siu Marinade
10 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Baby-friendly Lamb Koftas with Rainbow Couscous
1 godz. 15 min
Pulled Pork Rolls
30 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min