Polpette di radicchio e ricotta

Polpette di radicchio e ricotta

4.6 353 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
18 pezzi

Składniki

  • 30 g di Parmigiano reggiano
  • 50 g di cipolla
  • 200 g di radicchio rosso di Verona a pezzi
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 uovo
  • 100 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 80 g di pangrattato + q.b.
  • 1 - 2 cucchiai di pangrattato
  • pangrattato q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 2.2 g
Kalorie 257.5 kJ / 61.6 kcal
Tłuszcz 4.4 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...