Vellutata di porri e bottarga di muggine

Vellutata di porri e bottarga di muggine

4.7 91 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 200 g di porri a pezzi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 450 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di bottarga secca grattugiata
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 4.3 g
Kalorie 799 kJ / 191 kcal
Tłuszcz 10.8 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 20.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...