Urządzenia i Akcesoria
Dairy free béchamel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Total recipe
Składniki
-
rice milk (see Tips)500 g
-
plain flour50 g
-
dairy free spread50 g
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
1721.2 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
4009 kJ /
954 kcal
Tłuszcz
65.5 g
Błonnik
4.72 g
Tłuszcz nasycony
28.9 g
Węglowodany
79.26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Plant-based béchamel sauce
10 min
Vegan gravy
40 min
Vegan mayonnaise
15 min
Stretchy melty cheese
20 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Tofu 'sour cream'
5 min
Dairy free tzatziki
24 godz. 5 min
Vegan macadamia cheese ball
56 godz. 55 min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 godz. 5 min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 min
Vegan Mayonnaise
15 min
Vegan custard
15 min