Urządzenia i Akcesoria
Dairy free béchamel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Total recipe
Składniki
-
rice milk (see Tips)500 g
-
plain flour50 g
-
dairy free spread50 g
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
1721.2 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
4009 kJ /
954 kcal
Tłuszcz
65.5 g
Błonnik
4.72 g
Tłuszcz nasycony
28.9 g
Węglowodany
79.26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 godz. 40 min
Quinoa ANZAC biscuits
1 godz.
Gluten free plain flour
5 min
Warming porridge (Skinnymixers)
15 min
Plant-based béchamel sauce
10 min
Vegan custard
15 min
Vegan mozzarella
3 godz. 40 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Rice milk
24 godz. 15 min
Cashew sour cream
10 min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 godz. 25 min
Better-for-you custard
15 min