Urządzenia i Akcesoria
Dairy free béchamel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Total recipe
Składniki
-
rice milk (see Tips)500 g
-
plain flour50 g
-
dairy free spread50 g
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
1721.2 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
4009 kJ /
954 kcal
Tłuszcz
65.5 g
Błonnik
4.72 g
Tłuszcz nasycony
28.9 g
Węglowodany
79.26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10 min
Quinoa ANZAC biscuits
1 godz.
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50 min
Virgin Coconut Oil Chocolate
2 godz. 10 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Butternut mac and cheese
45 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Plant-based béchamel sauce
10 min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Gluten-free goodness pastry
1 godz.
Gluten free bread rolls
2 godz. 30 min