Urządzenia i Akcesoria
Brombeer-Kuchen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
10 Stücke
Składniki
-
Zucker230 g
-
Vanilleschote1
-
Mehl100 g
-
Weinstein-Backpulver2 TL
-
Eiweiß8
-
Salz½ TL
-
Waldfruchtkonfitüre4 EL
-
Brombeeren gefroren500 g
-
Schwarzer Johannisbeernektar300 g
-
Tortenguss, weiß1 Pck.
-
Kokosraspeln20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
961 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 2/2017
50 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Johannisbeer-Schnitte
2 godz. 30 min
Riemchen-Apfelkuchen
1 godz. 30 min
Mango-Physalis-Kuchen
1 godz. 20 min
Kirschendatschi mit Weißbier-Sabayon
3 godz.
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2 godz. 30 min
Früchtekuchen-Torte
7 godz.
Schoko-Mocca-Torte
9 godz. 30 min
Apfelkuchen mit Guss
1 godz. 20 min
Rote-Beeren-Baiser-Biskuit
3 godz. 15 min
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3 godz.
Biskuit
1 godz. 30 min
Schmand-Apfel-Kuchen
1 godz. 30 min