Tourte au poulet

Tourte au poulet

4.4 130 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 parts

Składniki

  • d'échalotes coupées en deux
    50 g
  • de beurre demi-sel coupé en morceaux
    60 g
  • de champignons de Paris frais coupés en deux ou quatre
    500 g
  • d'estragon frais
    4 brins
  • de farine de blé
    50 g
  • de lait
    500 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poulet cuit, détaillé en cubes
    500 g
  • pâtes feuilletées maison
    2
  • œuf battu à la fourchette, pour la finition
    1

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 706 kcal / 2954.8 kJ
Białko 36.7 g
Tłuszcz 37.5 g
Węglowodany 53.2 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...