Urządzenia i Akcesoria
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
rice vermicelli noodles200 g
-
boiling water to soak
-
white cabbage cut into wedges (3 cm x 5 cm, to fit through feeder tube)250 g
-
carrots peeled, trimmed and cut into 5 cm pieces250 g
-
garlic cloves2
-
eschalot1
-
olive oil50 g
-
water250 g
-
soy sauce50 g
-
oyster sauce (optional)20 g
-
curry powder1 ½ tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
peeled, medium raw prawns250 g
-
fresh bean sprouts250 g
-
fresh chilli thinly sliced (approx. 2 mm)1 - 2
-
spring onions/shallots thinly sliced (approx. 2 mm)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1247.8 mg
Białko
14 g
Kalorie
1782 kJ /
425.9 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
63.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 min
VEGEMITE® pasta
30 min
Skirt Steak Spiralized Salad
Brak ocen
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Chilli with rice
50 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min
Toasted muesli
1 godz. 40 min
Chinese-style chicken
25 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 godz. 50 min