Urządzenia i Akcesoria
Crumbed fish nuggets
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
30 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)60 g
-
water500 g
-
boneless white fish fillets (firm, skinless)350 - 450 g
-
full cream milk500 g
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salted butter20 g
-
fine semolina250 g
-
egg yolk1
-
panko breadcrumbs80 g
-
oil for frying
-
tomato sauce (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
93.8 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
418.8 kJ /
99.7 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
8.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 godz. 30 min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2 godz. 15 min
Sliders with sunflower sauce
40 min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 godz.
Fish balls with yoghurt sauce
1 godz. 50 min
Zucchini, ham and corn bites
40 min
Banana and oat mini muffins
40 min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Delish pesto nuggets
40 min
Baked rice croquettes
1 godz. 30 min
Gluten free waffles with maple bacon
1 godz.
Spiced garlic prawns and calamari
15 min