Urządzenia i Akcesoria
Crumbed fish nuggets
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
30 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)60 g
-
water500 g
-
boneless white fish fillets (firm, skinless)350 - 450 g
-
full cream milk500 g
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salted butter20 g
-
fine semolina250 g
-
egg yolk1
-
panko breadcrumbs80 g
-
oil for frying
-
tomato sauce (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
93.8 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
418.8 kJ /
99.7 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
8.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked pumpkin doughnuts
1 godz. 20 min
Rice pureé with fruit (fresh rice cereal)
10 min
Meatloaf with red sauce
1 godz. 15 min
Potato cakes
45 min
Banana coconut ice blocks
7 godz. 15 min
Steamed coconut custards
45 min
Watermelon and chia yoghurt pops
5 godz. 45 min
Yoghurt and fruit popsicles
4 godz.
Mixed vegetable mash (purée)
40 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Creamy mango icy poles
8 godz. 15 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min